2013

Az év elején Debrecenben újabb határ menti kommunikációs képzést szerveztünk a CBP projekt keretében. Nagyváradi partnerünkkel közösen egyre több forgatási helyszínre látogattunk el. A jó hangulatú forgatásokat werkfilmekben is rögzítettük.

Az Európai Önkéntes Szolgálat keretében újabb fiatalok kezdték el segíteni munkánkat.

shooting_outside05

A Debreceni Ifjúsági Ház partnereként egy online mozgóképes kompetencia-fejlesztő sorozat keretében főleg nem-formális módszerek segítségével dolgoztunk a fiatalokkal. A gyakorlóvideók elkészítésének érdekében még egy tanyát is meglátogattunk Hajdúbagoson. Az egész éves mozgóképes fejlesztő munkát leginkább a Debrecen belvárost és az Ifjúsági Házban működő Rocksulit bemutató munkáink tették egésszé.

Tavasszal folytattuk a Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 projektet egy nagyváradi tréninggel.

Májusban a HAHA Egyesület megbízásából egy kommunikációs képzést tartottunk egyetemista és középiskolás diákönkormányzati vezetőknek, aktivistáknak.

Folytattuk a Hajdú-Bihar és Bihar megye természeti és épített értékeit, hagyományait és gasztronómiáját bemutató TV sorozat forgatását.

Nyári kommunikációs táborunk a szerencsejáték függőségének veszélyére hívta fel a figyelmet.

Részt vettünk az Európai Ifjúsági Hét debreceni programján, és a debreceni Amerikai Kuckó felkérésére egy angol nyelvű női vezetőképző tábor kommunikációs tréningjeit is megvalósítottuk.

A debreceni Rocksuli minden évben a Más-Hét keretében várja a beiratkozókat az őszi félévre, egyesületünk egy ízelítő elkészítésével támogatta munkájukat.

Ősszel elindítottuk a debreceni ATOMKI felkérésére azt a 4-féléves nyilvános beszéd tréningünket, melynek keretében fiatal kutatók gyakorolták a nyilvános szereplés eszköztárát. Az együttműködés keretében olyan iskolai előadásokat is rögzítettünk, ahol a fiatal kutatók a fizikát népszerűsítették középiskolások körében.

Add a Comment