MEdia and You – ifjúsági csere Spanyolországban a tavaszi szünetben

Egy újabb szuper ifjúsági csere a tavaszi szünetre! A Hang-Kép Egyesület nemzetközi partnereivel közösen 2020. április 5. és 14. között Spanyolországban, Burgos mellett (Madridtól kb. 2 órára) egy tavaszi nemzetközi tábort (ifjúsági cserét) szervez. Angol nyelvtudás nem szükséges, de egy minimális tudás előnyt jelent. Korhatár: 14-18 év között. A magyar csapat létszáma: 6 fiatal + 2 csoportvezető. A táborban résztvevő országok: Spanyolország, Olaszország, Lettország, Törökország és Magyarország. A tábor ingyenes, de a résztvevőknek a tábor teljes idején részt kell venniük. A tábor alatt biztosítjuk a szállást és napi háromszori étkezést. Elhelyezés diákszálláson, sokágyas szobákban.

A jelentkezés ezen jelentkezési lapon keresztül történik: jelentkezési lap

Kitöltési határidő 2020. február 20.

Minden jelentkezőt írásban értesítünk a döntésről február 22-ig. Kérdés esetén: hangkepe@gmail.com. A válaszokat, adatokat bizalmasan kezeljük.
Az utazás repülővel történik (Budapest-Madrid útvonalon), a résztvevők vagy a repülőtérre érkeznek Budapestre, vagy közösen utazunk Debrecenből. A Madrid-Burgos útvonalat a szervezők közös busszal oldják meg. Spanyolországba történő utazáshoz elég egy érvényes személyi igazolvány, nem szükséges útlevél.

A nemzetközi tábor célja, hogy különböző kulturális háttérrel rendelkező fiatalok közösen médiatermékeket készítsenek, megismerjék az online média kihívásait, médiatudatossá váljanak, megtanuljanak együttműködni, megismerni és elfogadni egymást és egymás értékeit. A tábor során vegyes nemzetiségű csoportokban számtalan foglalkozás keretében dolgoznak a médiatudatosság és médiaképesség témájával. A tábor keretében különböző kulturális és közösségi programokban is részt vesznek.

A projekt az Európai Unió Erasmus+ programjának társfinanszírozásával valósul meg.
A megadott adatokat csak és kizárólag a szervezők kapják meg és kizárólag a kiválasztáshoz, illetve a projekt során történő kommunikációhoz használják.