2014

Önkénteseink az év elején újravágtak régi anyagokat: Nicolo a Bakcsó Egyesületről, Hannah egy debreceni sétáról készített friss videót.

Egyesületünk 2006 óta foglalkozik az Európai Önkéntes Szolgálattal. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, így sok szervezet fordul hozzánk tanácsért. Mivel a legtöbb kérdés a biztosításról érkezik, ezért 2014 tavaszán belefogtunk egy angol nyelvű videó tutorial csokor készítésébe, ami az önkénteseknek és a szervezeteknek is segít az adminisztrációban.

Ezzel párhuzamosan a Debreceni Ifjúsági Ház felkérésére egy ismeretterjesztő sorozat elkészítéséhez fogtunk a belvárosról és az itt zajló civil életről.

belvaros

Májusban immár hagyományosan részt vettünk a International Event rendezvényén, melyről egy rövid videofilmet is készítettünk.

A júniusi kerékpáros napról két új önkéntesünk készített egyegy gyakorló videót, és egy kiutazó önkéntesünk számára vágtunk össze egy bemutatkozó anyagot.

Ha július, akkor India. Az első debreceni fesztiválon – melyet a Padmini Táncegyüttes szervezett – ott voltunk és forgattunk, majd augusztusban a nyirtassi fiataloknak tartottunk fotós és videós gyakorlatot.

Szeptemberben az új iskolai év kezdetén kapcsolódtunk be az Életfa Segítő Szolgálat Egyesület Hajdúhadház program keretében egy helyi roma és nem roma fiatalok együttműködését aktivizáló csapatépítési folyamatba.

Az év hátralévő részében az elkezdett videó- és animációs munkákon dolgozott az egyesület csapata.

Közhasznúsági jelentés 2014

Add a Comment